Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.
Andreas Gabalier staat bekend om zijn adembenemende shows.

‘Concert van Andreas Gabalier wordt het feest van het jaar’

Uitgaan

GRONAU - Het Euregiofestival ‘SummerFeelings’ vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Gronau en wel op vrijdag 30 augustus. Na de stergasten Mark Forster en Roland Kaiser in de eerdere edities is het nu de beurt aan een echte superster. Niemand minder dan Andreas Gabalier komt naar het Münsterland.

“Onder het motto ‘Hulapalu - Der Dirndl-Wahnsinn geht weiter’ belooft het het grootste openluchtfeest van het jaar in de hele regio te worden”, aldus de organisatie. Iedereen die ooit een concert van Andreas Gabalier heeft bezocht, weet hoe opzwepend, aanstekelijk en energiek zijn optredens zijn: niemand blijft stilstaan wanneer de Oostenrijkse popster zijn grote hits als ‘Hulapalu’ of ‘I sing a Liad für di’ ten gehore brengt. En ‘Amoi seg‘ma uns wieder’ laat zelden droge ogen achter. 

De Volks’Rock’n’Roller wordt al jaren over alle landsgrenzen heen geprezen vanwege de bijzondere, unieke sfeer en de adembenemende show. Talloze prijzen, miljoenen verkochte platen en uitverkochte zaal- en stadiontours zijn daar het bewijs van. Fans en volgers kijken dan ook uit naar zijn enige openluchtshow in 2024 in Noordrijn-Westfalen en West-Niedersachsen. Een cult-aftershowfeest rondt het cultfestival ‘SummerFeelings’ in Gronau af. 

De voorverkoop is al in volle gang. Ruim twee derde van de momenteel beschikbare tickets is al verkocht. Naast de reguliere tickets zijn er nu ook VIP-tickets verkrijgbaar. Iedereen die al een normaal ticket heeft en nu graag een upgrade naar de VIP-status wil, kan dit boeken op de website van de organisator

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42