Afbeelding
Foto:

Gezinswandeling met gids vanaf het Natuurmuseum Holterberg

Uitgaan

HOLTEN - Het Natuurmuseum Holterberg houdt op zondag 14 april een gezinswandeling waarbij de natuur eens op een andere manier ontdekt kan worden. De gids is deskundig in het spotten van dieren, en de deelnemers kunnen tegelijkertijd de prachtigste plekjes van de Holterberg ontdekken. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid om tijdens de wandeling allerlei vragen te stellen.

De wandeling begint om 11.00 uur bij het natuurmuseum en duurt circa anderhalf uur. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers na afloop. Vooraf reserveren is vereist, aangezien er slechts een beperkt aantal deelnemers kunnen meelopen. Reserveren kan via telefoon op 0548-361979 of per e-mail naar info@museumholterberg.nl. De wandeling wordt gehouden bij een minimum van 10 deelnemers en is niet geschikt voor wandelwagens en buggy’s.

Het Natuurmuseum Holterberg is te vinden aan de Holterbergweg 12 te Holten. 

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 12 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 20 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 22 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42