Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club. Foto:

Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit

Verenigingen

ENTER - De Enterse Motor Club (EMC) houdt op zondag 28 april haar 46e toertocht voor veteranen- en 35e toertocht voor klassieke motoren.

“Ook dit jaar zullen vele veteranen- en klassieke motoren te bewonderen zijn, waaronder zeer zeldzame exemplaren van ver voor de Tweede Wereldoorlog”, aldus de organisatie. Veteranen motoren zijn motoren die gebouwd zijn voor 1940. Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder. Ook de klassieke bromfietsen rijden mee met de toertocht. De rit is 100 km lang en voert door een mooi stukje Twente. De route is met pijlen uitgezet. Ook toeschouwers zijn welkom bij het clubhuis van de EMC, hier zijn allerlei motoren uit vervlogen tijden te bewonderen en kan er een praatje gemaakt worden. Het clubhuis van de motorclub is te vinden aan de Krompatte 4 te Enter.

Inschrijven

De toertocht vindt plaats op zondag 28 april. De start van de bromfietsen is om 10.00 uur. De start van de klassiekers is om 10.30 uur en de start van de veteranen is om 11.00 uur. De voorinschrijving kan tot 24 april via de website van de motorclub.

entersemotorclub.nl

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 12 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42