Een eerdere bijeenkomst van Samen Alleen.
Een eerdere bijeenkomst van Samen Alleen.

Uitje voor lotgenoten: Samen Alleen in Rijssen

Verenigingen

RIJSSEN - Samen Alleen is een christelijke vereniging die lotgenotencontact biedt aan jonge weduwen en weduwnaars tot 65 jaar. Het leven van de leden is, korter of langer geleden, ingrijpend veranderd door het verlies van hun partner, plotseling of na een periode van ziekte. Alleenstaand gaan ze nu verder op hun levensweg. Zij ervaren soms de behoefte om hierover te praten met anderen die hun gevoelens begrijpen. 

Samen Alleen houdt op zaterdag 25 mei een uitje voor lotgenoten in Rijssen. De middag begint om 13.45 uur bij Havezate de Oosterhof aan de Oosterhofweg. Deelnemers krijgen hier koffie met wat lekkers aangeboden en aansluitend een rondleiding door de Havezate. Er zal ook een korte film te zien zijn over Rijssen. Daarna is er gelegenheid om op eigen kosten (Museum Jaarkaart of 5 euro) en initiatief het Brandweermuseum te bezoeken of er kan gekozen worden voor een wandeling naar het Volkspark of door de tuinen van de Oosterhof. Vanaf 17.00 uur staat er weer een drankje klaar met wat lekkers. Om 18.00 uur kunnen deelnemers friet met een snack eten. Het uitje wordt om 19.00 uur afgesloten. Deelname kost 17,50 euro, aanmelden kan tot en met dinsdag 21 mei via info@samenalleen.nl

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 12 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 18 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42