Afbeelding

Stap binnen in de wereld van Scandinavisch wonen

Zakelijk

Ontdek het Scandinavisch wonen bij Wolters Wonen, waar ze een uitgebreide selectie bieden van hoogwaardige meubels en accessoires om je huis om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. Met een focus op functionaliteit, eenvoud en natuurlijke elementen, brengen de collecties van Wolters Wonen de essentie van Scandinavisch design tot leven. 

Bij Wolters Wonen hebben ze zorgvuldig een assortiment samengesteld van de meest gewaardeerde Scandinavische merken, waaronder het iconische Ferm Living, het tijdloze &tradition, het innovatieve Audo Copenhagen en nog veel meer. Deze merken staan bekend om hun vakmanschap, aandacht voor detail en compromisloze kwaliteit, waardoor ze perfect passen bij de filosofie van Wolters Wonen. Of je nu op zoek bent naar een strakke en stijlvolle bank, een elegante eettafel, verfijnde verlichting of decoratieve accessoires, bij Wolters Wonen vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur te transformeren.

Scandinavisch wonen, Wolters Wonen Nijverdal

De collecties omvatten een breed scala aan producten, van tijdloze klassiekers tot eigentijdse stukken, zodat je altijd iets vindt dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Laat je inspireren door de rustige kleurenpaletten, organische vormen en hoogwaardige materialen die kenmerkend zijn voor Scandinavisch design. Elk stuk in de collectie van Wolters Wonen is zorgvuldig ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn, waardoor je niet alleen een prachtig huis creëert, maar ook een comfortabele en gastvrije leefomgeving.

Bij Wolters Wonen streven ze ernaar om hun klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Het deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huis. Of je nu een compleet nieuwe inrichting wilt of gewoon op zoek bent naar dat ene perfecte accentstuk, Wolters Wonen helpt graag om jouw visie werkelijkheid te laten worden. 

Bezoek vandaag nog de showroom of winkel online en ontdek zelf de tijdloze schoonheid en functionaliteit van Scandinavisch wonen met Wolters Wonen. Kom langs en laat je inspireren!

Wolters Wonen
Albert Einsteinstraat 2 Nijverdal
T: 0548 612288
W: wolterswonen.nl

Ferm Living, &tradition, Audo Copenhagen, Wolters Wonen Nijverdal

Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 1 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 18 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 22 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 23 uur geleden
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07