Afbeelding

Overkapping of schuur van standaard tot maatwerk

Zakelijk

RIJSSEN - “Een standaard Douglas overkapping, kapschuur of schuur? Geen enkel probleem”, aldus Gerard en Jan Mark Kamphuis, eigenaren van Douglas Totaal. “En wanneer de standaardoplossing niet werkt, gaan we gewoon een stapje verder! Elk project is uniek door de afmetingen, vorm en locatie. Zolang het technisch haalbaar is, kunnen wij het realiseren.”

Elk project begint met de wensen van de klant. Wil iemand alleen bescherming tegen de zomerse regen en is een overkapping voldoende of is er behoefte aan een extra leefruimte die alle jaargetijden te gebruiken is? In dat laatste geval kan een overkapping met bijvoorbeeld een glazen schuifpui uitkomst bieden. Op koudere dagen sluit je de schuifpui en met eventueel een kacheltje erbij blijft het aangenaam vertoeven. Verder is een schuur ideaal voor iemand die alleen op zoek is naar extra opslagruimte

Gerard en Jan Mark merken dat het gebruik van buitenruimtes gedurende het hele jaar steeds populairder wordt. “Het naadloos integreren van binnen en buiten is tegenwoordig een trend. Klanten kiezen voor een luxueuze uitstraling, met bijvoorbeeld verlichting in de overstekken, de toevoeging van een buitenkeuken, een gezellige haard, zonnepanelen en een prachtig afgewerkte betonnen vloer.”

Om de wensen van de klant in vervulling te laten gaan, gebruiken ze bij Douglas Totaal alleen vers hout, rechtstreeks afkomstig van de houtzagerij. “Het is een waar genoegen om met dit materiaal te werken”, vertellen Gerard en Jan Mark. “Als voor een project hout nodig is, dan zijn wij het antwoord.”

Douglas Totaal
Kryptonstraat 24 in Rijssen
T: 06 11 50 64 17 (Jan Mark)
T: 06 44 58 52 31 (Gerard)
E: info@douglastotaal.nl
W: www.douglastotaal.nl

Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 52 minuten geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 14 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 20 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 22 uur geleden
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07