Judith Toeters (links) en Lotte Staals behandelen als huid- en oedeemtherapeuten diverse huidaandoeningen.
Judith Toeters (links) en Lotte Staals behandelen als huid- en oedeemtherapeuten diverse huidaandoeningen.

Judith Toeters verhuist naar Huisartsengroepspraktijk

Zorg

RIJSSEN - Met ingang van het nieuwe jaar is de praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie verhuisd. Nu is de praktijk te vinden op de eerste verdieping bij de Huisartsengroepspraktijk aan de Dokter Stokkerstraat 22 in Rijssen.

“Op deze nieuwe locatie organiseren wij ook ons telkens terugkerende ‘Huidspreekuren’ en wel in de maand februari”, aldus Judith Toeters. “Deze ‘Huidspreekuren’ zijn bedoel voor iedereen. Je kunt zo op een vrijblijvend en een laagdrempelige manier kennis met ons maken en natuurlijk kun je vragen met betrekking tot je huid stellen. Tijdens dit inloopspreekuur bespreken we wat de klachten zijn en hoe wij hierbij kunnen helpen.”

In de praktijk worden tal van aandoeningen behandeld, te denken aan acne, littekens, oedeemproblemen of strak aanvoelende littekens. Ook overbeharing wordt door middel van laserbehandelingen behandeld, evenals pigmentvlekken. Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie adviseert eveneens over productgebruik bij een drogen huid of eczeem.

Inloopspreekuren

In de maand februari zijn er vier vrijblijvende inloopspreekuren op de woensdagen gepland (7, 14, 21 en 28 februari) van 16.00 tot 17.00 uur. Kom naar de Huisartsengroepspraktijk, ga naar de eerste verdieping en neem plaats in de wachtkamer boven bij de trap. Iedereen die zich meldt op dit spreekuur ontvangt een passend product welke aansluit bij de vraag.

Kom ook! Kun je niet? Geen probleem, bij Judith Toeters kun je altijd een vrijblijvende intakegesprek inplannen. E-mail, bel of app hiervoor. naar 06 30 02 85 49 of e-mail naar

Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie
Huisartsengroepspraktijk
Dokter Stokkersstraat 22 Rijssen
T: 06 30 02 85 49
E: huidtherapie@judithtoeters.nl
W: judithtoeters.nl

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42