Afbeelding

Podotherapie Reggestreek bestaat tien jaar

Zorg

Podotherapie Reggestreek viert deze maand haar tienjarig jubileum. Wat een reis is het geweest! “Al tien jaar lang zetten we ons dagelijks in om de beste podotherapeutische zorg in deze regio te bieden. Ons doel is mensen comfortabel te laten lopen en mobiel te houden.” Wat ooit begon als een eenmanspraktijk is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met zes vestigingen in Rijssen, Enter, Goor en Delden en een team van drie fantastische podotherapeuten.

“Met vrijwel alle podotherapiespecialisaties in huis, waaronder diabetespodotherapie, sportpodotherapie, echografie en manuele (oefen)therapie, kunnen wij altijd uitgebreide zorg leveren. We richten ons niet alleen op voetklachten, maar behandelen ook pijnklachten aan enkels, knieën, heupen en rug. Bij ons is elke patiënt een uniek persoon die specifieke zorg nodig heeft.” Of het nu gaat om een goed schoenadvies, het maken van nagelbeugeltjes voor ingegroeide nagels, het toepassen van manuele therapie of het bieden van preventieve zorg, zoals bij diabetespatiënten, elke behandeling is op maat. 

“We zien regelmatig mensen voor een second opinion. Het is zo fijn dat wij pijnklachten vaak wél kunnen oplossen, doordat we een behandelplan op maat bieden. We kunnen vaak net iets meer door onze specialisaties.” Vooral manuele therapie is een belangrijk onderdeel; als gewrichten niet goed kunnen bewegen, moet dit eerst opgelost worden voordat een vervolgtherapie zoals steunzolen kan helpen.

“Onze praktijk onderscheidt zich door haar kleinschaligheid en speciale aandacht voor elke patiënt. Dit betekent korte lijnen met andere zorgverleners en de mogelijkheid om vrijwel alles binnen ons hechte team te regelen. Hierdoor kunnen we efficiënt werken, zonder onnodige kosten en tijdverlies aan administratieve rompslomp en kunnen we hoogwaardige podotherapeutische zorg blijven bieden tegen een nette prijs.

Wanneer we wel hulpmiddelen maken, zoals podotherapeutische zolen, dan worden deze altijd door onze podotherapeuten zelf gemaakt.
Wij gebruiken de nieuwste technieken zoals 3D voetscans. We kijken met trots terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken vooral vooruit naar de toekomst. Op naar nog eens tien jaar van podotherapeutische zorg, innovatie en kleinschaligheid, zodat iedereen met gezonde voeten door het leven kan gaan!”

Podotherapie Reggestreek
Neonstraat 3 in Rijssen
Reggestraat 99 in Enter
T: 0548 794 515
W: www.podotherapiereggestreek.nl

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 1 uur geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 16 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 18 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 22 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren gisteren
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 22 feb, 10:19
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33