Marion Rohaan 40 jaar in dienst bij muziekschool.
Marion Rohaan 40 jaar in dienst bij muziekschool.

Lessen Muziekschool gaan weer van start

Algemeen

RIJSSEN - De lessen aan de Muziekschool starten weer op maandag 30 augustus. Er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen bij  piano, orgel, keyboard, viool, blokfluit (niet de introductiecursus), saxofoon, trompet, zang en gitaar. 

Wie nog twijfelt, kan voor één van die instrumenten een serie van vier proeflessen aanvragen, die dan in september worden gegeven. Dat kost slechts 36,- euro en dat bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer op de proeflessen een definitieve aanmelding volgt. Een buitenkans om voor weinig geld kennis te maken met een instrument! Het aanvraagformulier voor de vier proeflessen kan worden gedownload via de website. Nadere informatie via info@muziekschool-rijssen.nl of 06 29327858    

40 jaar in dienst

Op 1 augustus was dwarsfluitdocente Marion Rohaan 40 jaar in dienst van de Muziekschool. Tegenwoordig vervult zij ook de taak van coördinator. Hoewel Marion de schijnwerpers niet zoekt, heeft het bestuur van de Muziekschool intern uiteraard wél aandacht geschonken aan dit jubileum. 

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 8 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 10 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 12 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 13 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 15 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08