Afbeelding

Restaurant Yam Yam nieuw in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN -Yam Yam (Italian Kitchen) is in september gestart aan de Enterstraat 13b in Rijssen. Volgens eigenaar Daniyel Cagri weten veel klanten de weg naar Yam Yam inmiddels al te vinden. “De naam Yam Yam is pakkend en simpel, daar houd ik van. Ons doel is: kwaliteit, hoeveelheid en snelheid. Klanten kunnen bij ons gerechten komen ophalen na een telefonische bestelling maar wij bezorgen ook snel bij onze klanten aan huis”, aldus Cagri. Het afhaal- en bezorgrestaurant heeft een mooie uitstraling, strak en modern maar ook gezellig.

Het menu is heel divers en de specialiteiten van Yam Yam zijn onder andere: pizza, pasta’s, grill en döner. Maar ook kan men hier terecht voor burgers, snacks, buckets, shoarma, salades en complete schotels. “Wij hebben elke week speciale acties betreft de dagspecial. Dinsdag pizzadag, woensdag schoteldag, donderdag pastadag, Freaky Friday Deal met lahmacun of dönerbox. Op zaterdag de gezinsdag met twee pizza’s, twee pasta’s en twee schotels naar keuze.” (Acties niet geldig op feestdagen).

Winkeliers en bedrijven

Yam Yam verzorgt onder andere op donderdagavond (koopavond) bestellingen voor winkeliers tussen 17.00 uur en 19.00 uur en verzorgt ook catering voor bedrijven. Bijvoorbeeld op de vrijdagmiddag, wanneer collega’s graag samen een hapje willen eten. “Dat is mooi om te doen en op deze manier bouw je ook contacten op met klanten.” Daniyel Cagri is sinds (ruim) een jaar woonachtig in Rijssen en ziet zeker mogelijkheden voor zijn zaak. “Ik ben al jaren werkzaam in de horecabranche. Eerst vijftien jaar in Hengelo waar ik samen met mijn vader een zaak runde en daarna nog een paar jaar in Markelo. Dit is tevens een mooie locatie.”

Contact en openingstijden

Yam Yam bezorgt in Rijssen en Enter. Bestellen kan vanaf 10 euro en de bezorgkosten bedragen 1,50 euro. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag en zondag van 15.00 uur tot 22.00 uur, op vrijdag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Voor telefonische bestellingen: tel. 0548-785312. Voor meer informatie over gerechten: www.yamyamgrill.nl

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 16 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55