Afbeelding

Unique Mode opent binnenkort webshop

Algemeen

RIJSSEN - Een half jaar is er gewerkt aan het opzetten van een webshop en in oktober wordt die geopend. Sinds er met de nieuwe winkelformules van Unique Mode is begonnen in 2018 is er veel tijd besteed aan de gezellige winkelervaring en het creëren van een onderscheidend aanbod. 

“De passie en gezelligheid waarmee we onze klanten bedienen bleef tot nu toe altijd bij fysieke winkels. Een webshop vergt veel tijd en aandacht, aandacht die we het liefst in onze winkels stoppen. Maar we zijn er klaar voor nu. Naast de huidige vier fysieke winkels in Nijverdal en Rijssen komt er nu een webshop bij waarmee we onze klanten van nog meer gemak willen voorzien”, aldus Steyn Eshuis. De collectie kan straks online bekeken en besteld worden. Het is een verlengstuk van de winkels wat elkaar uiteindelijk moet gaan versterken.

Verbouwing Nijverdal

De winkel van Unique Mode die als laatste is aangepast naar de nieuwe winkelformule, is de damesmodezaak in Nijverdal. Een waremetamorfose. Het eindresultaat is de beoogde gezellige winkelervaring en ruimte voor een onderscheidend aanbod. Het winkeloppervlak werd uitgebreid naar zo’n 500m2, waardoor er ruimte kwam voor nieuwe merken als Yaya, Nukus, Lofty Manner, Moss Copenhagen en eencollectie die een nog bredere doelgroep aanspreekt. Centraal in de winkel staat een grote jeanswall, dit is het middelpunt van iedere Unique Mode winkel. Er omheen zijn een fast fashion gedeelte, een luxer deel en een stoer deel te vinden. Merken als Tramontana, Opus, Geisha, Nukus en Yaya zijn terug te vinden in het luxere gedeelte. Voor merken als Superdry, G-STAR en Levi’s moet het stoere deel van de winkel worden opgezocht.

Glamour Weekend

In Rijssen wordt komend weekend bij de winkels van Unique Mode het national Glamour Weekend gevierd met een extra koopzaterdagavond tot 21.00 uur. Daar komt nog een leuke korting bij van 40% op ieder 2e artikel. Het belooft een gezellig weekend te worden met een aantal coronaproof activiteiten in het centrum.

Afbeelding
Principeverzoek windturbines 1 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 2 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 19 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron gisteren
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50