Voorzitter Jan Bakker (links) en wethouder Ben Beens staan op het punt om het logo te onthullen bij de ingang van het Parkgebouw.
Voorzitter Jan Bakker (links) en wethouder Ben Beens staan op het punt om het logo te onthullen bij de ingang van het Parkgebouw. Foto: Wim Nijkamp

Koöperaatsie voor toeristische attracties

Algemeen

RIJSSEN - De Koöperaatsie heeft een officieel logo en website. Het logo is door voorzitter Jan Bakker en wethouder Ben Beens onthuld bij het Parkgebouw. De Koöperaatsie is een samenwerkingsverband dat als doel heeft om de Rijssense cultuur en geschiedenis nog beter onder de aandacht te brengen.

Samenwerking

In de Koöperaatsie werken de vijf grote Rijssense toeristische attracties samen. Het gaat om het Parkgebouw/Volkspark, Pelmolen Ter Horst, de Enterse Zomp, het Rijssens Leemspoor en de Rijssense Musea op landgoed de Oosterhof.

Doel van de samenwerking is de vijf attracties samen beter te vermarkten en de krachten te bundelen, zodat het toeristische aanbod van Rijssen nog beter tot zijn recht komt. De Koöperaatsie is enkele jaren geleden begonnen als informeel overlegorgaan tussen de huidige partners. Dit bleek een gouden greep om niet zelfstandig steeds weer het wiel uit te hoeven vinden.  

Landmark A1

Door krachtenbundeling kunnen projecten met de overheid worden opgepakt. Intussen zijn al successen geboekt bij het verbeteren van de bewegwijzering van en naar het centrum. Het nieuwste project is de bouw van een zogenaamde landmark bij de fietsbrug over de A1.

Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 5 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 13 uur geleden
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 15 uur geleden
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 17 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 apr, 17:54
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 16 apr, 13:54
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 16 apr, 12:04