Leonard Seeleman staat garant voor weer een mooie, inspirerende avond in de Schildkerk komende week. U bent van harte welkom om mee te komen zingen!
Leonard Seeleman staat garant voor weer een mooie, inspirerende avond in de Schildkerk komende week. U bent van harte welkom om mee te komen zingen!

Samenzang in de Schildkerk

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 9 oktober zal er een samenzang avond gehouden worden in de Schildkerk onder leiding van organist/pianist Leonard Seeleman. 

Vanaf zijn achtste levensjaar volgde hij piano- en orgellessen. Ter voorbereiding op zijn conservatoriumstudie kreeg hij les van John Propitius. Sinds 2017 studeert Leonard orgel aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jos van der Kooij en piano bij Willem Voogd. Daarnaast is hij afgestudeerd bestuurskundige aan de Universiteit Leiden. Van 2017 tot en met 2019 was Leonard vaste begeleider van de cantorij in de Westerkerk te Amsterdam. Hier was hij van 2017 tot en met 2020 ook vervangend organist. Op dit moment is Leonard organist van de Protestantse Gemeente te Oegstgeest. Verder is hij als organist en pianist nog verbonden aan een tweetal gemeenten en begeleider van diverse koren.

Op 9 oktober staan er diverse bekende psalmen en gezangen op het programma rond het thema ‘Genade zo oneindig groot’. Daarnaast zal Seeleman twee orgelsolo’s ten gehore brengen. Het belooft dus weer een gezellige en bovenal inspirerende avond te worden. De avond begint om 19.30. De toegang is gratis, collecte aan de uitgang. U dient wel te beschikken over een geldig corona-toegangsbewijs.

De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 apr, 19:55
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 19 apr, 17:53
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 apr, 14:01