Jesse Embsen kopte de 1-2 binnen voor s.v. Rijssen in de wedstrijd tegen Achilles'12 in Hengelo.

s.v. Rijssen niet langs koploper Achilles’12

Algemeen

RIJSSEN - De wedstrijd van s.v. Rijssen tegen Achilles’12 van afgelopen zaterdag werd gewonnen door Achilles’12. De uitwedstrijd eindigde in een 3-2 eindstand. Jesse Embsen (foto) scoorde de 1-2 middels een kopbal.

De eerste helft was een helft waar beide ploegen niet te veel speelruimte durfden weg te geven. Beide partijen hielden het veld compact en probeerden te profiteren van foutjes in de opbouw van de tegenpartij.
De club uit het Opbroek wist zo nu en dan gevaar te stichten middels een lange cross-bal maar tot echte kansen kwam het niet. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft waren 45 minuten van een ander kaliber. Het was Achilles’12 die na een goed aangesneden voorzet uit een snel genomen vrije trap op 1-0 wist te komen. Kort daarna reageerde de ploeg uit Rijssen met een zogenoemde aanval uit het boekje. Na een tweetal opbouwende driehoekjes werd Mark Breukink vrijgespeeld op het middenveld. Hij zette Tijs Blokhorst oog in oog met doelman van Achilles’12. Tijs Blokhorst bleef kalm en plaatste de bal met het linkerbeen tegen de touwen.
Tien minuten later was het Frank Averesch die met een indraaiende vrije trap het hoofd van Jesse Embsen vond. Jesse Embsen wist de bal prachtig naar de hoek te sturen en kopte s.v. Rijssen naar een 1-2 voorsprong.

De periode erna wees s.v. Rijssen de voetballende oplossing de deur en liet het zich verleiden tot de lange bal. Dit kwam s.v. Rijssen duur te staan toen in de 80e minuut de 2-2 viel uit een kopbal van de spits van Achilles’12.
De gifbeker was echter nog niet leeg, want in de slotfase werd het ook nog 3-2. Een lange bal van Achilles’12 viel wat ongelukkig tussen de verdedigers en de keeper waarna een Achilles’12 aanvaller de bal per abuis zo in het doel van doelman Tim Paalman loopt. Zo eindigde de wedstrijd in een 3-2 verlies.

Volgende week maakt het elftal van Gerald Willems zich op voor een thuiswedstrijd tegen ATC’65. De teams zullen om 14.30 uur aan de aftrap verschijnen.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 16 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56