Het bestuur van de stichting Behoud Buitengebied Elsenerbeel. V.l.n.r. voorzitter Gertjan Geerling, secretaris Roel Oldenbeuving en penningmeester Gonny van Rijk.
Het bestuur van de stichting Behoud Buitengebied Elsenerbeel. V.l.n.r. voorzitter Gertjan Geerling, secretaris Roel Oldenbeuving en penningmeester Gonny van Rijk. Foto: Het Notarieel Rijssen

Actiegroep zet strijd om Elsenerbeek voort

Algemeen

RIJSSEN - Het Comité Geen industrie in Elsenerbeekgebied gaat een tandje hoger in de strijd om het behoud van het natuurgebied Elsenerbeek waar nieuw industrieterrein dreigt te komen.
Het Comité heeft de stap genomen tot de oprichting van de officiële stichting Behoud Buitengebied Elsenerbeek om de acties voor behoud van de natuurverbindingszone nog beter en breder vorm te kunnen geven. De stichtingsakte is donderdagmorgen getekend bij Het Notarieel. Voorzitter is Gertjan Geerling (op de foto links), secretaris Roel Oldebeuving en penningmeester Gonny van Rijk. De website gaat komend weekend in de lucht.

Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 34 minuten geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 1 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 3 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 18 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 17 apr, 10:00
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54