Afbeelding

Digitaal de sfeer proeven bij De Waerdenborch Holten en Goor

Algemeen

“De overstap naar de middelbare school is een grote en spannende stap. Deze tijd staat dan ook in het teken van beslissen welke vervolgschool het beste bij jou past. Nu een fysiek open huis geen optie is, kun jij als leerling uit groep 7 of 8 met jouw ouders aanhaken bij het digitale open huis van De Waerdenborch”, zo laat De Waerdenborch weten. Voor Goor is deze op zaterdag 29 januari en voor Holten vindt het open huis plaats op zaterdag 5 februari. 

HOLTEN/GOOR - De Waerdenborch is een openbare school voor vmbo (basis, kader en mavo), havo en vwo. “We hebben twee locaties, namelijk in Holten en Goor. Goed onderwijs: dicht bij jou, dát is wat we onze leerlingen te bieden hebben. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, maar ook dat we iedereen gelijk behandelen. Wij geloven in jouw talent en we willen je dan ook graag stimuleren om deze te tonen. Laat maar zien wat je kunt!  Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je prettig voelt om je kwaliteiten te ontdekken.”

Het digitale open huis duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Elk uur vindt er een online deelsessie plaats waar een korte presentatie, een online rondleiding en Q&A onderdeel van zijn. Om 10.00 uur vindt de eerste deelsessie plaats voor vmbo-ers. Om 11.00 uur is het de beurt aan havo/vwo-leerlingen. Om 12.00 uur wordt weer ingezoomd op vmbo en om 13.00 uur is de laatste sessie waarin je alles te weten komt over havo/vwo. Meerdere sessies mogen worden bijgewoond. Inschrijven is heel wenselijk, zodat de link naar de livestream toegestuurd kan worden.

“Toch liever onze locatie(s) met eigen ogen van binnen bekijken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je aan te melden voor een rondleiding in kleine, coronaproof, groepjes”, geeft De Waerdenborgh aan. “Hiervoor hebben we meerdere data gereserveerd, waar jij een keuze uit kunt maken.”

Meer informatie over inschrijven voor het digitale open huis, de rondleidingen en het programma is te vinden op mijnwaerdenborch.nl. Op deze site staan ook nu al filmpjes en allerlei informatie over alle vakken klaar! “Verdiep je dus gerust alvast in onze school.” Wie dringende vragen heeft, kan contact opnemen met Niek Bosman (bsn@waerdenborch.nl).

mijnwaerdenborch.nl

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 51 minuten geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 2 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 14 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 19 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 21 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 21 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 23 uur geleden