Jubilarissen van Pursang worden gehuldigd. Van links naar rechts Gerard ten Hove, Lieuwe Veldhuis, Jannie Lensink en Erwin Strijker.
Jubilarissen van Pursang worden gehuldigd. Van links naar rechts Gerard ten Hove, Lieuwe Veldhuis, Jannie Lensink en Erwin Strijker. Foto: PurSang

Vooral mannen welkom bij Popkoor Pursang

Algemeen

RIJSSEN - Popkoor Pursang heeft nog altijd veel ruimte voor mannen. De koorleiding doet dan ook een oproep om zich te melden bij deze enthousiaste gemengde groep zangliefhebbers.

Maandagavond hield Pursang een jaarvergadering in café Spekhorst aan de Grotestraat. In deze historische ambiance werden verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Jannie Leusink werd gehuldigd vanwege haar 40-jarig jubileum bij het koor. Daarnaast waren Gerard ten Hove en Lieuwe Veldhuis 12,5 jaar lid. Dirigent Erwin Strijker werd eveneens gehuldigd, want hij staat al 12,5 jaar op de bok bij dit actieve koor. 

Pursang repeteert iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Parkgebouw. Nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom. De sfeer is er hartelijk en informeel. Het is geen enkel probleem om even binnen te lopen en de sfeer ook zelf te proeven. 

Het repertoire van het koor is breed, zodat er voor iedereen wat te beleven valt. Het koor verzorgt concerten, maar is ook op afroep inzetbaar bij diverse gelegenheden. De financiële situatie van het koor is door de inzet van alle leden ook uitermate gezond. 

De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 1 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 apr, 19:55
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 19 apr, 17:53