Niet groeien in omvang, maar in kwaliteit: dat is de ambitie die houthandel RTT heeft voor de toekomst.
Niet groeien in omvang, maar in kwaliteit: dat is de ambitie die houthandel RTT heeft voor de toekomst.

Houthandel RTT: het houten goud!

Algemeen

GOOR - Houthandel RTT is een familiebedrijf dat al 95 jaar ‘in het hout’ zit. Een klein en hecht team dat alle houtkennis in huis heeft. Behalve hun vakspecialistische kennis streven ze ook bedrijfsmatig naar kwaliteit en uitmuntende service. 

Houthandel RTT heeft recentelijk hun bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en een nieuwe werf aangelegd waardoor ze grote voorraden (zo’n 3.000 vierkante meter) kunnen houden. Zo blijven de prijzen langer stabiel en hebben zowel RTT als hun klanten van de turbulentie op de houtmarkt minder last.

Maar Houthandel RTT wil nog dieper op de houtmaterie ingaan. Er is een zogenaamde ‘houtbibliotheek’ in oprichting, een kenniscentrum voor klanten over de diverse houtsoorten en hun toepassingen. Hout is een natuurlijke, milieuvriendelijke en veelzijdige grondstof met bijna oneindige mogelijkheden.

Roy Reef, mede-eigenaar van de houthandel, gaat niet voor groei in omvang maar groei in kwaliteit, service en kennis: “Wij zijn de kenners, de vakspecialist om de hoek. Wij weten welk hout geschikt is voor bijvoorbeeld een schutting, een tuinhuis of gevelbekleding. Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Hout is een natuurproduct en de vele eigenschappen die hierbij horen verdienen aandacht. Zo weet u wat u krijgt en ontstaan er geen verrassingen. Wij behouden het ambacht, wat soms door de grote online massaverkoop in de verdrukking komt. Dit is allemaal niet nodig wanneer u regionaal kijkt. Dit geldt eigenlijk voor alle ambachten.” RTT profileert zich als een betrouwbare regionale partner voor bedrijven én particulieren met het ‘noaberschap’ hoog in het RTT-vaandel. Lokaal vakmanschap, eerlijk advies, een topproduct, een ruime constante voorraad én betaalbare prijzen, daarvoor reis je toch niet heel Nederland door?

Houthandel RTT is gespecialiseerd in Douglashout, Grenen, Vuren, Eiken en diverse hardhoutsoorten voor onder andere gevelbekleding. Behalve dat u natuurlijk van harte welkom bent bij RTT aan de Klavermaten, kunt u ook kijken op de Online Houtshop. Alles wat u daar ziet, ligt ook op voorraad en u betaalt pas bij afhalen of bezorging. Het team van Houthandel RTT staat graag voor u klaar voor informatie, een offerte of gewoon voor een praatje en/of een kop koffie. Welkom bij Houthandel RTT, Klavermaten 14 in Goor, tel. 06 3829 1604, of mail naar info@houthandelrtt.nl . Kijk ook op de website: www.houthandelrtt.nl

Houthandel RTT verkoopt Douglashout, Grenen, Vuren, Eiken en diverse hardhoutsoorten.
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 minuten geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 12 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 14 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 16 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 17 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 19 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49