Afbeelding

Kom fietsen en eten op de Sallandse Heuvelrug

Algemeen

TWENTE - Een heerlijk stuk fietsen en onderweg lekker eten? Trap van restaurant naar restaurant en geniet onderweg van de natuur tijdens het Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug.

Toeristisch Bureau Hellendoorn en Toerisme Rijssen-Holten brengen de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug en de heerlijkste gerechten bij elkaar. Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is een fietstocht van 44 kilometer. De route begint en eindigt in Nijverdal. 

Voordat men op de fiets stapt begint men met een kopje koffie met iets lekkers. Hierna is het tijd voor de natuur: kijk de ogen uit over de uitgestrekte heidevelden met prachtige vergezichten en grootse bossen. Onderweg kan op vertoon van vouchers worden aangeschoven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant.

Het fietsarrangement is in samenwerking met Lunchroom Het Dunant, Hotel/Gasterij ’t Losse Hoes, Grandcafé De Biester en HR De Haarlerberg. Het arrangement is te fietsen op woensdag tot en met zaterdag. Reserveren kan tot uiterlijk één dag van tevoren bij Tourist Info/VVV Nijverdal (tel: 0548-612729). De kosten zijn 34,50 euro per persoon.

Afbeelding
Het einde is in zicht 3 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 8 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 21 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 22 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies gisteren
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42