Afbeelding

Oncologie Netwerk Rijssen

Algemeen

Wanneer u of uw naaste te maken krijgt met kanker, verandert uw leven in een korte tijd vaak drastisch. Daarom is goede samenwerking tussen de verschillende zorgverleners belangrijk. De zorgverleners binnen Oncologie Netwerk Rijssen hebben ervaring in het behandelen en begeleiden van oncologische cliënten. De zorgverleners zijn op de hoogte van elkaars werkwijze en behandelmogelijkheden.  

Oncologie Netwerk Rijssen bestaat uit samenwerkende zorgverleners die mensen met kanker en hun naasten dichtbij huis ondersteunen in Rijssen en omstreken. Denk hierbij aan fysiotherapie, logopedie, podotherapie, huidtherapie, oedeemtherapie, ergotherapie, diëtisten, psychotherapie en andere gespecialiseerde zorgverleners. Tevens zijn hier enkele huisartsen bij aangesloten.

Met elkaar realiseren deze zorgprofessionals in de regio dat mensen met kanker de best mogelijke, patiëntvriendelijke en efficiënte oncologische zorg krijgen en ervaren.

Samen bieden wij zowel fysieke als mentale ondersteunende begeleiding voor, tijdens en na de medische behandeling van kanker. Onze missie is trefzekere zorg voor iedere cliënt met kanker. Zo kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar de cliënt. De deelnemende zorgverleners hebben speciale interesse binnen hun vakgebied voor oncologie.  

Hoe werkt een behandeling in een oncologienetwerk?

Bent u behandeld in het ziekenhuis, maar ervaart u thuis nog klachten? Dat is heel normaal, uw lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Daarnaast roept de diagnose kanker vaak emoties en gevoelens op. Welke hulp voor wie het beste is, hangt van allerlei zaken af en het verschilt per persoon. Daarom werken zorgverleners in deze regio samen in lokale netwerken voor een optimaal behandelresultaat voor u. Op deze manier komt u snel bij de juiste persoon terecht en hoeft u niet ver te reizen.  

Neem gerust contact op

Op onze website vindt u een overzicht welke zorgverleners er in uw buurt in het netwerk zitten. Neem gerust contact op met onze zorgverleners voor meer informatie of een afspraak.

E-mail: hallo@onconetwerkrijssen.nl

onconetwerkrijssen.nl 

Judith Toeters
huid- en oedeemtherapie
T: 06-30028549
E: huidtherapie@judithtoe ters.nl

judithtoeters.nl

Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 14 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 17 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 23 uur geleden
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 23 uur geleden
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06
Afbeelding
De Welle sluit sportinstuif-seizoen af met springfestijn 26 mrt, 17:58
Afbeelding
Informatieve fietstocht over de bevrijding Holten-Haarle 26 mrt, 14:12