Afbeelding

DOS Rijssen reist met drie teams af naar NK

Algemeen

KAMPEN - De Nederlandse kampioenschappen acrobatische gymnastiek werden op zaterdag 11 juni gehouden. Drie teams van DOS Rijssen, die uitkomen in de D- en E-lijn, mochten afreizen naar Kampen en moesten zich hier van hun beste kant laten zien.

In de ochtend mocht het E-jeugd duo Caithlyn en Naz het spits afbijten in een groot deelnemersveld. Zij lieten een foutloze oefening zien en werden beloond met een 3e plaats. Diezelfde ochtend was E-junioren trio Britt, Lisa en Philine aan de beurt. Zij gingen ontzettend goed van start, maar hadden een klein foutje in de oefening wat hen een aantal plaatsen kostte. Zij zijn 11e van Nederland geworden.

In de middag was het tijd voor het D-jeugd duo Lyanne en Pleun. Ook zij hadden net als de twee andere teams veel rondes moeten doorstaan, maar hebben laten zien wat zij waard zijn. Ook een foutloze oefening, die werd beloond met een 2e plaats.

DOS Rijssen heeft nog één team, A pupillen trio Marèll, Aniek en Tess, dat mag deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen op 26 juni in Ahoy Rotterdam. Zij kunnen zich hier nog even voor voorbereiden.

Een keer meetrainen? Kom dan gerust een keer langs bij de open trainingen die de hele maand juni plaatsvinden. Voor meer informatie mail naar: acrodosrijssen@hotmail.com

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 29 minuten geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 1 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 6 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 8 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 23 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04