Afbeelding

Muziekschool Rijssen houdt Open Huis

Algemeen

RIJSSEN - Aan het eind van elk cursusjaar houdt de Rijssense Muziekschool een Open Huis, waar iedereen welkom is die wel eens een kijkje achter de schermen wil nemen bij de enige rijks-erkende muziekopleiding in de gemeente Rijssen-Holten.

Wie na de zomervakantie muziekles wil gaan volgen, kan zich tijdens het Open Huis al aanmelden: bijvoorbeeld voor de basiscursus Algemene Muzikale Vorming, de Introductiecursus Blokfluit, voor zangles of een van de vele instrumenten die de Muziekschool in huis heeft.

 Vorig jaar moest de Muziekschool vanwege de geldende coronaregels wat voorzichtig zijn met het gelijktijdig toelaten van veel mensen tijdens het Open Huis. Vanuit die beperking ontstond een nieuwe opzet, die zó goed beviel dat het dit jaar op dezelfde manier zal gaan: bezoekers worden buiten al ontvangen met muziek. De looproute gaat door de Rabozaal van het Parkgebouw, waar verschillende instrumenten te horen zijn. Alle lokalen van de Muziekschool zijn open, docenten staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Het Open Huis wordt gehouden op zaterdag 2 juli, ’s middags van 15.00 tot 17.00 uur in en om de Muziekschool, Oosterhofweg 49a (naast het Parkgebouw). Meer informatie op de website van de Muziekschool muziekschool-rijssen.nl

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 5 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 6 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 10 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 12 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04