Ouders en kinderen doen mee aan de avondvierdaagse en passeren hier het Rijssense bedrijventerrein.
Ouders en kinderen doen mee aan de avondvierdaagse en passeren hier het Rijssense bedrijventerrein. Foto: Dorien Willems

De nieuwe Avond4Daagse krijgt zeker vervolg in 2023

Algemeen

RIJSSEN - De doorgestarte Avond4Daagse is een zodanig succes geworden dat er volgend jaar zeker een nieuwe editie zal worden georganiseerd. 

Even leek het erop dat door allerlei coronaperikelen de dagen geteld waren voor dit laagdrempelige sportevenement. Maar enkele wandelliefhebbers vormden inderhaast een nieuw bestuur en geholpen door ViaVie Welzijn en bewegingscoach Ingrid Schultink werd de avondvierdaagse van een gewisse ondergang gered.

Volgens bestuurslid Dorien Willems was het even wennen vanwege de vrije start, “maar de deelnemers vormden zelf groepen om mee te lopen. De Johan Frisoschool deed dat direct heel goed. Ook de scouting wist zich prima te organiseren. Verder zag je schoolklassen en bijvoorbeeld buurtvereniging de Burcht.”

De laatste avond mocht iedereen verkleed komen en was er een Intertoysbon van 25 euro voor de drie beste verklede personen of groepen. Winnaars waren buurtvereniging de Burcht als Buurman-en-Buurman en Bibi en Guusje die in bikini met zwembanden om hebben gelopen en de Johan Frisoschool die als cheerleaders verkleed waren.

Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 23 minuten geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 14 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 16 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 20 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 22 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07