Afbeelding
Foto: onbekend

Toneelvereniging PUUR met 'De
Bushalte' in het Parkgebouw

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en vrijdag 15 april zal toneelvereniging PUUR uit Rijssen het toneelstuk 'De Bushalte' spelen in het Parkgebouw. De eerste twee avonden zijn al nagenoeg uitverkocht.

Toneelvereniging PUUR, die 3 jaar geleden door regisseuse Henriët (Jet) Starke-Opgelder werd opgericht, bestaat uit mensen die spelen vanuit het hoofd en het hart. Mensen die met veel enthousiasme en discipline een jaar lang hebben gerepeteerd om dit hilarische, maar ook dramatische theaterstuk voor het voetlicht te kunnen brengen. En die vooral heel veel plezier beleven aan het spelen van hun rol, ieder met de emoties die daarbij komen kijken.

Zonder op voorhand al te veel prijs te geven, draait het stuk om Jan, een zwerver, die een bushalte tot woning heeft verheven. Er dreigt echter sloop van het 'monumentale pand' om plaats te maken voor het realiseren van nieuwbouw, de wens van een projectontwikkelaar. Zal het Jan lukken om het hoofd te bieden aan de verschillende krachtenvelden om hem heen? Welk belang hebben de wethouder en de garagehouder?

Het eerste toneelstuk, getiteld "Twee" dat toneelvereniging PUUR op de planken bracht, zorgde voor drie uitverkochte zalen. Deze voorstelling wilt u niet missen!

Kaarten zijn te bestellen via het Parkgebouw in Rijssen, http://www.parkgebouw.nl

Voor vrijdag 8 en zaterdag 9 april (nog enkele kaarten beschikbaar); extra voorstelling op vrijdag 15 april. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Toegangsprijs: € 8,00.