Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Uit de streek en duurzaam: leveranciers bundelen in uniqlekker.nl

Onder aanvoering van Müller Fresh Food Logistics uit Holten bundelen 30 Nederlandse producenten en leveranciers hun krachten in de nieuwe online marktplaats uniqlekker.nl Deze marktplaats is gespecialiseerd in verkoop van duurzame levensmiddelen en streekproducten, direct van de producent en leverancier aan de consument. Houdbare, koelverse en diepgevroren producten die voor 13.00 uur door consument worden besteld, worden nog dezelfde avond thuisbezorgd.

Het innovatieve e-fulfilment wordt geboden door Müller Fresh Food Logistics. De leveringen gaan dinsdag 17 mei in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland van start en zijn nu al te bestellen. De dienstverlening wordt ook landelijk aangeboden. Met deze service brengt uniqlekker.nl een duurzaam en origineel assortiment van levensmiddelen bij het grote publiek. Heerlijke streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, worden nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label, zoals een BIO-keurmerk, scharrelkip, boerderijzuivel of veganistische producten. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners.
Müller Fresh Food Logistics organiseert de complete logistiek voor webaanbieders van levensmiddelen. Müller is een specialist van naam in de logistiek van koelverse en diepgevroren levensmiddelen, met een historie van 78 jaar. Müller Fresh Food Logistics ziet de online voedingsmiddelenmarkt sterk stijgen en gaat voor een duurzame en belangrijke rol in de logistiek van koelverse- en diepvriesvoedingsmiddelen richting de consument en foodservice. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieuvoordelen behaald. Müller ontving daarmee al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1 procent CO2-reductie. Ook is Müller Fresh Food Logistics BIO-gecertificeerd. Voor meer info kijk op uniqlekker.nl en facebook.com/uniqlekker.