Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Kötter Werelds Wonen is werkelijk het einde

Een wereld gaat voor je open bij Kötter Werelds Wonen aan de Transportweg 4B in Nijverdal. Meubels, tafels, stoelen en accessoires uit de hele wereld. Alles is net even anders en exclusief bij Frans en Marion Kötter. Meubelstukken uit China, India, Colombia en Indonesië. Kötter geeft je interieur iets bijzonders en maakt het extra persoonlijk. Tweede Pinksterdag is er Open Huis van 11 tot 17 uur.

Tweede Pinksterdag open huis bij Kötter Werelds Wonen

Kötter Werelds Wonen aan de Transportweg beschikt over een ruime showroom met maar liefst 3000 vierkante meter woonbeleving. "De showroom met de sfeerkamers is pas vernieuwd en de collectie is uitgebreid met nog meer nieuwe werelddelen," legt Frans Kötter uit die enthousiast is over zijn onderneming. "Bij ons kunnen mensen terecht voor vrijwel alle soorten meubelen: modern, trendy of klassiek? We hebben het in huis en als we het niet hebben, máken we het! Wij verkopen teak, Old Pine en eikenhouten meubelen uit verschillende werelddelen. Ons motto is Werelds Wonen en dat bedoelen we ook!"

Kötter Werelds Wonen onderscheidt zich met bijzondere producten die anders dan anders zijn. "Daarmee geef je je interieur een unieke sfeer. Het wordt helemaal van jezelf! Bij ons geen massa- en standaardproducten die je overal ziet, maar altijd nét iets origineler." Natuurlijk wordt de sfeer van een interieur niet alleen bepaald door houten meubelen. "Sfeer hangt ook samen met een stoffen of leren bank, verlichting en mooie accessoires. Om u een idee te geven hoe uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of werkkamer eruit kan komen te zien, bent u van harte welkom om onze collecties zelf te komen aanschouwen in onze inspiratiekamers. Je moet het eigenlijk ondergaan: de unieke sfeer, de prachtige meubelen en vooral het gevoel dat je als klant welkom bent. We luisteren naar onze klanten onder het genot van een verse kop koffie en we geven ze het allerbeste advies. Dat zijn niet alleen mooie woorden, maar onze klanten merken het. Ze waardeerden ons niet voor niets met een 9,9! Kijk, dat doet ons goed."

Je hoeft ook niet alles nieuw te kopen om je interieur een ander aanzien te geven. "Kleine aanpassingen kunnen al snel grote verschillen maken. We hebben bijvoorbeeld onze Chinese collectie Old Pine, waaronder dressoirs, boomstamtafeltjes, krukjes, tv-meubelen en wandtafels. Old Pine is een prachtige houtsoort, licht van kleur met een natuurlijke uitstraling. De meubels zijn deels echt antiek en deels gemaakt van gerecycled hout. Een feest voor het oog." Uit Indonesië komen meubels van prachtig teak. De Indiase collectie bestaat uit kleine accenten die het interieur extra bijzonder maken. Uniek in Nederland is de Colombiaanse collectie. "Dat zijn meubelen gemaakt van ceder, oud eiken en amarillo. Bijna nergens in ons land te koop. Maar, kom gewoon zelf kijken en je verwonderen over zo veel moois van de andere kant van de wereld."

Ook voor een originele eettafel bent u bij Kötter Werelds Wonen aan het juiste adres. "Wij hebben in onze showroom heel veel unieke modellen! En staat uw model er niet bij dan, kunnen wij hem op maat leveren! Dat doen we niet zo maar! We bespreken uw wensen en daarmee gaan onze meubelmakers aan de slag. Gaat het om een teaktafel, dan benaderen wij onze meubelmakers in Indonesië. De maat wordt aangepast, uw meubel blijft een wereldmeubel."

Uniek en anders, tijdloos en koloniaal, industrieel en stoer. Alle sferen zijn bij Kötter te beleven. "Natuurlijk, meubels moeten functioneel zijn, maar wij geloven zonder meer dat uitstraling en goede sfeer zeker zo belangrijk zijn. Juist daarom is onze woonwinkel ook ingedeeld in woonsferen. Wie van sfeervol wonen houdt slaagt bij ons."

Frans en Marion zijn zeer te spreken over hun team. "Onze personeelsleden zijn eigenlijk onze grootste kracht. Zij hebben veel verantwoordelijkheidsgevoel en zorgen ervoor dat iedere opdracht goed wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om de deskundige adviezen van onze verkopers en verkoopsters, de zorgvuldigheid waarmee de opdrachten worden verwerkt, het vakmanschap van de meubelmakers of om de stuurmanskunsten van onze chauffeurs; onze klanten krijgen waar ze recht op hebben: kwaliteit met een grote K!"

Meer informatie op de sfeerrijke website www.kotterwonennijverdal.nl

Tweede Pinksterdag Open Huis van 11 tot 17 uur.

Afbeelding