Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Peugeot: voordelig en stijlvol rijden in voorraadauto's

Peugeot rijden is stijlvol rijden én ook voordelig rijden. Jan Averdijk en Henk Teela (foto) van Auto Ruesink in Rijssen weten waarover ze praten. Om voor de klanten de prijzen zo scherp mogelijk te houden zijn grote aantallen auto's ingekocht, waar bijzonder interessante kortingen op gegeven kunnen worden. Het gaat om de Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 2008 en de Peugeot 308.

"Met deze voorraadauto's voeren we een fiftyfifty-actie: onze klanten kunnen 50 procent korting krijgen op alle originele fabrieksopties zoals metallic lak, bekleding en dergelijke. Als je dat allemaal optelt kan dat een hele mooie korting opleveren die kan oplopen tot wel 2500 euro. Van deze actie kan nog tot maandag 16 mei geprofiteerd worden," benadrukken Averdijk en Teela.

Daarnaast is er nog meer voordeel te behalen bij Ruesink. "Tijdelijk bieden we het zogenaamde Pack Premium aan. Dat is een pakket met daarin een glazen panoramadak, een extra getinte achterruit en het Peugeot Connect Navigatiesysteem voor 650 euro. Dat is een korting van bijna 500 euro. In het Pack Premium Plus zitten een glazen panoramadak, een extra getinte achterruit, extra getinte zijruiten en het Peugeot Connect Navigatiesysteem en dat bieden we aan met een korting van 590 euro."

Al ruim 85 jaar is Auto Ruesink actief op de automarkt in Twente. Averdijk en Teela staan dan ook helemaal achter hun product. "Peugeot is echt Frans en heeft zich door de jaren heen bewezen. Het is een auto met een eigen, elegante uitstraling. Peugeot rijdt fantastisch en dat wordt door de consument gewaardeerd. Neem de Peugeot 2008: in 2013 gelanceerd als het antwoord op de vraag naar een hoge instap zonder dat je gelijk aan grote auto vastzit. Dat antwoord is gevonden in deze auto van 1050 kilo. En zuinig rijden. Het is een betaalbare en toch complete auto voor 22.500 euro. De actie met de voorraadauto's loopt door tot de voorraad op is."

Heel praktisch is ook My Peugeot Card. "Zeven dagen per week 24 uur service. We helpen bij pech in Nederland voor € 49,95. En voor 15 euro erbij doen we dat in heel Europa. In dat bedrag zit het vervangen van een lamp, de ruitensproeiervloeistof, olie bijvullen, de APK-keuring enzovoort."

Belangrijk bij de aankoop van een auto is ook de restwaarde. "Die is bij Peugeot uitstekend en dat is weer een extra stimulans om Peugeot te gaan rijden. Dat geeft vertrouwen bij de consument."

Afbeelding