Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Bij de Tijd bezoekt Nijkamp Uitvaartzorg in Enter

RIJSSEN - Dinsdag 31 mei heeft businessclub Bij de Tijd de primeur. Als eerste mogen de leden kijken in de nieuwe aula van Nijkamp Uitvaartzorg in Enter. Directeur Johan Nijkamp geeft een rondleiding en geeft de ondernemers ook een kijkje achter de schermen en neemt hen mee in het land van de uitvaartzorg. Bij deze boeiende branche waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt, horen niet alleen treurige maar ook vertederende verhalen.

Het bedrijfsbezoek start met een buffet bij De Markies. Daarna verzorgt Johan Nijkamp een korte lezing geven over zijn bedrijf, waarna het gezelschap naar Enter vertrekt om te gaan kijken in de nieuwe aula op Rijssenseweg 37c. Niet alleen kunnen de kantoren en aula worden bekeken, maar ook de verzorgingsruimte , de garage en het kistendepot. Een gedeelte van het wagenpark zal ook te zien zijn. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
De planning is: 19.00 uur buffet bij De Markies; 19.45 uur lezing Johan Nijkamp; 20.30 uur vertrek naar Enter, Rijssenseweg 37c; 20.45 uur bezichtiging locatie en hapje/drankje. De avond is bestemd voor leden van de businessclub. Aanmelden kan tot en met 27 mei. Wie lid wil worden kan zich aanmelden via de website: www.businesstijd.nl
Bij de Tijd fuseerde onlangs met Reggenetwerk om nóg slagvaardiger te worden. De agenda voor dit jaar is al goed gevuld. Onder voorbehoud staan gepland: dinsdag 28 juni zomerbarbecue; in juli/augustus geen activiteiten; vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober jaarlijks uitje (verrassing); dinsdag 25 oktober bezoek aan de Rabobank; dinsdag 29 november rallyteam en dinsdag 13 december kerstdiner.