Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Voordeeltafels.nl verhuist en geeft een 'Grand opening'

RIJSSEN – Wie op zoek is naar een mooie en unieke tafel is bij Voordeeltafels aan het juiste adres. Voordeeltafels onderscheidt zich van anderen omdat de mensen hun eigen tafel kunnen ontwerpen. Voordeeltafels maakt kwaliteit betaalbaar. Ze krijgen daarom ook steeds meer animo waardoor de werkplaats in Vriezenveen te klein werd en moesten verhuizen naar een groter pand in Rijssen. Hiervoor houden ze op 20 mei een 'Grand opening'.

Een meubel geheel samenstellen en dat op de wensen van een klant voor een scherpe prijs. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het team van Voordeeltafels bewijst dat het mogelijk is. 'Wij leveren de service die klant nodig heeft'. Toch kunnen wij scherpe prijzen aanbieden doordat we slim inkopen doen. De meubelen die wij te koop aanbieden zijn van hoge kwaliteit. 'Al onze eettafels en overige meubelen worden speciaal voor de klant met de hand gemaakt op Twentse wijze. De balken die wij gebruiken, worden tijden het sloopproces met de hand geselecteerd en staan dus garant voor een stijlvolle en unieke uitstraling. Voordeeltafels is ook gespecialiseerd in het maken van eiken meubels, waaronder Slovenisch, Frans, Amerikaans en Europees eiken. Elk deel wordt met de hand gesorteerd. 'Dankzij onze grote afzet garandeert Voordeeltafels de allerlaagste prijs! Wij kopen met containers in waardoor onze inkoopvoordelen ook de inkoopvoordelen voor onze klanten zijn. Ook overige meubels behoren tot het assortiment, zoals houten bankjes, salontafels, bijzettafels en stoelen. Ook kasten en tv-meubelen kunnen geheel op eigen maat worden gemaakt.

Opening

Doordat Voordeeltafels veel klanten heeft werd de werkplaats in Vriezenveen te klein waardoor ze zijn verhuist naar Rijssen. In Rijssen hebben ze een ruimer pand dus ook een grotere showroom. Voordeeltafels wil zichzelf promoten en iedereen uitnodigen voor de 'Grand opening'. Op de dag van de opening gaan we de mensen voorzien van een hapje en een drankje zodat we een gemoedelijke sfeer hebben. De opening vindt plaats op 20 mei om 12:00 – 18:00.

Alle mensen die deze dag aanwezig zijn en een bestelling plaatsen krijgen maar liefst 20% korting!

Maatwerk

Voordeeltafels levert maatwerk. De collectie tafels, waaronder klooster-, salon- en bijzettafels, reiken van landelijk tot industrieel en modern. In de nieuwe showroom die binnenkort geopend wordt zijn ze binnenkort te bezichtigen. Zo krijgen onze klanten een goede indruk van de diverse mogelijkheden die wij bieden. Het uiteindelijke ontwerp bepaalt de klant. Nadat de klant een keuze heeft gemaakt uit onder andere het ontwerp, het toegepaste materiaal, de kleur en de afmeting gaan de vakkundige meubelmakers van Voordeeltafels met het ontwerp aan de slag.