Foto: Readshop Rijssen
Foto: Readshop Rijssen Foto: Petra Koenderink

Murat de postbezorger, wie kent hem niet!

RIJSSEN – De populaire pakketbezorger Murat Herden verlaat het agentschap van Post NL dat in de Readshop in Rijssen gevestigd is. Murat Herden was ruim drie jaar pakketbezorger in Rijssen. In die periode slaagde hij erin om zich vaste plek te veroveren in het hart van de klanten. Herden gaat een nieuwe opleiding volgen die niet te combineren is met zijn baan bij Post NL.

De in Almelo woonachtige Murat Herdem zegt dat hij het werk altijd met heel veel plezier heeft gedaan. "Ik wil alle mensen ook graag bedanken voor hun gastvrijheid, voor hun vriendelijkheid voor al hun lieve berichten. Ik voel mij ook echt gewaardeerd door de mensen. Ik zal Rijssen ook missen."
Hoe populair Murat in werkelijkheid is, werd duidelijk toen op Facebook werd aangekondigd dat hij Post NL zou gaan verlaten. Er ontstond een ware stortvloed van reacties waaruit duidelijk bleek dat het iedereen geweldig spijt dat de immer opgewekte pakketbezorger Rijssen gaat verlaten.
Zijn collega's van de Readshop lieten op Facebook weten: "Al jaren lang onze vaste chauffeur! Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.. over enkele dagen nemen we echt afscheid, maar we willen hem nu alvast in het zonnetje zetten! Lieve Murat, bedankt voor de fijne samenwerking, je gezelligheid en optimisme!! Veel succes met je opleiding. Read Shop Rijssen."