Afbeelding
Foto: Steef Alblas

De actiemodellen van de
Hyundai Go! zijn er weer

'Let's go to the next level': er zijn weer Go!-actiemodellen bij de Hyundai-dealer Schippers in Rijssen. Deze zijn met gratis accessoires uitgerust en ook leverbaar met een Alles-in-1 Abonnement.

Net als vorig jaar kun je bij Schippers tijdelijk weer Go!-modellen krijgen, dit keer van de i10, i20 en ix20. Zonder meerprijs rust Schippers de geselecteerde modellen uit met extra accessoires. Afhankelijk van het model ligt de waarde van deze features tussen de 1.495 en 2.195 euro. Welke accessoires? Een navigatiesysteem, privacy glass en meer. Zo heeft de Hyundai i10 Go! volautomatische airco, led-dagrijverlichting en het Connectivity Pack (onder andere met stuurwielbediening). De i20 en ix20 Go! zijn uitgerust met lichtmetalen wielen, cruise control en een lichtsensor. De ix20 Go! krijgt achter ook parkeersensoren. In plaats van kopen kun je de Go!-modellen ook leasen. Het Alles-in-1 Abonnement biedt naast de auto ook alle bijbehorende diensten, zoals een all-risk verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, pechhulp, kosten rijklaar maken en btw. Je betaalt zelf alleen nog de benzine.

Met Alles-in-1 Abonnement kun je de Hyundai i10 Go! al vanaf 260 euro per maand rijden. De all-in Abonnementsprijzen voor de i20 en ix20 beginnen bij 352 respectievelijk 460 euro per maand. De prijzen zijn op basis van 48 maanden en 10.000 te rijden kilometers per jaar, inclusief btw, kosten rijklaar maken en vervangend vervoer bij pech of schade. Voor het leasecontract worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

De actie geldt tot en met 30 juni 2016. Uiterste datum kentekenregistratie is 30 september 2016. De leaseadviesprijs is exclusief metallic lak en kan gedurende de looptijd worden aangepast. Vraag Hyundai-dealer Schippers naar de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.