Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Pearle Opticiens Rijssen opent vernieuwde winkel met interessante korting

RIJSSEN – Pearle Opticiens Rijssen opende zaterdag de flink vergrote winkel aan de Haarstraat 2A. De winkelruimte is aan de achterkant uitgebouwd en het trappenhuis is eruit gehaald. Het totale winkeloppervlak is 130 vierkante meter op de begane grond en ruim 100 vierkante meter op de verdieping. Doordat het trappenhuis uit de winkel is verdwenen is er meer ruimte ontstaan voor monturen.

Door de extra ruimte is de indeling van de winkel een stuk logischer geworden en alles is overzichtelijk ingedeeld. Er is een vierde ruimte voor oogmetingen bij gekomen op de verdieping. Er zijn comfortabele wachtruimtes en de winkel is nu ook toegankelijk voor mindervaliden.
Volgens Jan en Marjan Maat was het de afgelopen tijd hard werken en heel erg behelpen. "Je wilt toch dat je klanten zo weinig mogelijk overlast ondervinden en dat is gelukt. We hebben even gebruik moeten maken van de winkelruimte aan de overkant waarin Halfords zat, maar we zijn blij dat we weer op de oude plek zijn teruggekeerd. We zijn erg blij met het resultaat."
Pearle Opticiens Rijssen heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. "Om het je klanten naar de zin te blijven maken en om als team zo efficiënt mogelijk te blijven werken, moet je op zeker ogenblik wel. Onze collectie brillen is nu uitgebreid. Vooral voor de jongere doelgroep is er nu veel meer keus. Daarnaast is er een Solaris-zonnebrillenwand bijgekomen met luxere merken zonnebrillen zoals bijvoorbeeld Gucci, Ray Ban, Armani, Carrera en Esprit. Pearle Opticiens Rijssen is de eerste Pearlevestiging in Nederland die de Solaris-wand in deze uitvoering heeft."
Bij Pearle Opticiens ligt de nadruk op een goed, persoonlijk advies. "In het gesprek met onze klanten proberen we helder te krijgen wat het beste bij hen past: een mooie bril of contactlenzen? Wat is verantwoord in jouw situatie? Er zijn op het gebied van contactlenzen steeds meer mogelijkheden. Landelijk zit het percentage dat contactlenzen draagt op 18 procent, maar bij ons zitten we op 25 procent. Daaruit trekken wij de conclusie dat onze klanten vertrouwen hebben in ons product en dat doet ons goed."
Pearle Opticiens Rijssen heeft veel expertise in huis. "We hebben een team van negen mensen waaronder drie opticiens, twee contactlensspecialisten, een optometrist en winkelpersoneel. Op deze manier zijn we in staat om elke klant, met elk probleem te kunnen helpen. We willen onze klanten bedanken voor de steun en het geduld tijdens deze verbouwingsperiode."

Tot zaterdag kunnen klanten nog profiteren van een flinke openingskorting bij Pearle: 25 procent korting op alles.