Afbeelding
Foto: Dick Huve

Wie volgt Tennis Club Holten op als winnaar van de Noaberscup?

Tennisliefhebbers opgelet. Van maandag 13 juni tot en met zaterdag 18 juni strijden spelers van de verenigingen in Rijssen, Enter en Holten om de felbegeerde Noaberscuptrofee. Deze bokaal wordt uitgereikt aan de tennisclub die aan het einde van de week de meeste punten verzameld heeft.

In verschillende categorieën (4/5, 6/7 en 8/9) strijden dubbels en gemengd dubbels om de titel beste tennisclub. Vorig jaar ging de cup naar TC Holten. Zal het hen lukken om opnieuw de beste te zijn
De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend dubbeltoernooi, georganiseerd door TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten, waarbij onderlinge sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Alle seniorleden van de deelnemende tennisclubs kunnen meedoen, van speelsterkte 4 tot en met speelsterkte 9. De wedstrijden worden elke dag op een ander park gespeeld. De finaledag op zaterdag 18 juni vindt dit jaar plaats bij TC Enter en wordt afgesloten met pizza's uit de Italiaanse ovens van Fornaci uit Enter.
Stel een team samen van 2 tot 4 personen en bedenk een naam voor je team. De aanvoerder geeft zich, onder vermelding van de teamnaam, op via www.toernooi.nl of noaberscup@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team inclusief eten op zaterdag. Inschrijven kan tot en met 5 juni 2016.
De Noaberscup 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Asito, Reggeborgh, en Employment Profit.

Vragen?

Stuur een mail naar Noaberscup@gmail.com of stel ze aan één van de commissieleden! De Noaberscupcommissie bestaat uit Rick Damveld (voorzitter), Koen Grobben (TC Rijssen), Maarten Boerman (TC de Mors), Miranda Dittrich (TC Enter), en Annemarie van Klaveren en Kaj Morel (TC Holten). Je vindt ons ook op Facebook: www.facebook.com/Noaberscuptoernooi/ .