Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Bestuur VVD West Twente officieel een feit

ENTER - Woensdag 25 mei werd op landgoed Het Rheins in Enter een algemene ledenvergadering gehouden van het nieuwe lokale netwerk VVD West Twente.

Tijdens deze vergadering kozen de leden het bestuur van het lokale netwerk VVD West Twente, een samenwerkingsverband dat wordt gevormd door de VVD-afdelingen van Rijssen-Holten, Nijverdal-Hellendoorn, Twenterand en Wierden-Enter.
Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Jan Veerenhuis (Twenterand), secretaris Henk Bakker (Rijssen-Holten), vicevoorzitter Henk Baan (Hellendoorn-Nijverdal), penningmeester Pieter Schipper (Rijssen-Holten), portefeuillehouder Communicatie & Campagne Reinier Geerligs (Rijssen-Holten) en portefeuillehouder Opleidingen & Talentmanagement Jos Kosters (Wierden-Enter).
Ook werd de bestuursvisie gepresenteerd voor de periode 2016-2018. Uitgangspunt van deze visie is dat het bestuur van het nieuwe samenwerkingsverband een open en flexibele organisatie wil zijn waarin leden, maar ook andere politiekgeïnteresseerden worden bereikt. Dit uitgangspunt sluit aan op de hedendaagse netwerkmaatschappij. Voorzitter Jan Veerenhuis: "Het moet een lokaal netwerk worden waarvan de luiken open staan. Wij hebben ontzettend veel zin om er met elkaar iets moois van te maken".