Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Unieke actie Opel-dealer
Wolves bij Albert Heijn

Tot en met 5 juni presenteert LeasePlan in samenwerking met Opel-dealer Wolves een breed aanbod van vijf Opel-modellen in de winkelschappen van de Albert Heijn-vestiging in Rijssen. De betreffende Opel-modellen zullen tegen zeer scherpe tarieven worden aangeboden in het filiaal van de grootgrutter.

Gerrit Jan Steunenberg, verkoopadviseur bij Opel-dealer Wolves: 'De deal is zonneklaar: zorgeloos een nieuwe Opel rijden vanaf 179 euro per maand. Met al het gemak van Private Lease en zonder bijtelling.' De landelijke Private Lease-campagne, die loopt bij ruim 900 Albert Heijn-winkels, is tot nu toe de grootste in zijn soort. Samen met Opel brengt LeasePlan vijf modellen tegelijk naar de markt en biedt daarmee voor iedere AH-klant wat wils: van 'boodschappenwagen' tot en met een ruime gezinsauto. Tijdens de Private Lease-actie is er keuze uit de Opel KARL (5-deurs), de nieuwe Opel Corsa (5-deurs), de Opel ADAM en de nieuwe Opel Astra (in 5-deurs- en Sports Tourer-uitvoering), die onlangs nog is verkozen tot Private Leaseauto van het Jaar.

Voor een proefrit en het bekijken van alle modellen uit het aanbod kan de klant uiteraard te allen tijde bij Opel-dealer Wolves in Rijssen terecht. Voor meer informatie: www.leaseplan.nl/ah