Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Nieuw in NIJVERDAL tegenover DE REGENBOOG KERK.

Noteer! Opening op Donderdag 2 juni. Hermien en Dick Veenvliet. Bekend van VEENVLIET Live style meubelen en KIKADO cadeaucenter.
Ondanks dat ze pensioengerechtigde leeftijd reeds lang hebben bereikt. Willen ze toch nog de uitdaging in het mooie Nijverdal aangaan. De zaak is gevestigd in het mooie pand Grotestraat 206.

Wat? Waarom? Waarvoor? We zijn het nog lang niet beu. Ook ons bloed kruipt naar nieuwe uitdadingen. Vele klanten uit Nijverdal zijn u reeds voor gegaan, in Almelo op de Woonboulevard. Ook daar kende de gezelligheid geen tijd..... Wat kunnen jullie van de familie Veenvliet verwachten, een uitgebreide collectie Banken en Fauteuils Tafels en Stoelen en heel veel meer....laat u verrassen, Half geld??? Komt dat zien. Komt dat zien en wees volledig overtuigd. Ze staan bekend om de lage prijzen. Drs D.C.C. Veenvliet, zeg maar ome Dick. En en als veilingmeester zal Dick veenvliet ook in Nijverdal de scepter gaan zwaaien....lachen gieren en brullen. Voor een Appel en een Ei kunt u bij VEENVLIET meubelen al terecht. No Nonsens
Hoort zeg het voort vertel het tegen vrienden en kennissen. Roep het van de daken af Want vanaf Donderdag 2 Juni t/m 21.00 uur gaan ze het GROOTS aanpakken Heel groots met vele verrassingen die ze in PETTO hebben. Dick is er Donderdag zelf ook!!!