Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Splinternieuwe speeltuin bij 't Witte Hoes, midgetgolf en bowlen

RIJSSEN – Restaurant en Bowlingcentrum 't Witte Hoes heeft een splinternieuw speeltuin voor de kinderen in gebruik genomen. De voorbereidingen die dit jaar zijn gestart hebben een prachtige speelvoorziening opgeleverd. "De toestellen die verouderd waren zijn verwijderd en hebben plaatsgemaakt voor compleet nieuwe toestellen die weer volledig voldoen aan alle veiligheidseisen," zegt Manon Gorter van 't Witte Hoes.

"Er is onder meer een groot klimtoestel geplaatst, een nieuwe glijbaan en maar liefst drie nieuwe schommels. We hopen dat deze vernieuwingen, in combinatie met een rondje midgetgolf of als het minder weer is een uurtje bowlen, voor veel speelplezier zorgen voor jong en oud." Wie in de maanden juni en juli een bezoek brengt aan 't Witte Hoes krijgt tegen inlevering van bon in deze krant een gratis waterijsje.
De familie Gorter zijn de huidige eigenaren van 't Witte Hoes. Op 1 april 1977 hebben zij de horecaonderneming aangekocht. In de afgelopen jaren zijn de nodige verbouwingen gepleegd. Drie jaar geleden is een complete serre aangebouwd, die dienst doet als restaurantgedeelte. De misschien wel bekendste speeltuin van Rijssen was dit voorjaar toe aan een grondige opknapbeurt. Het resultaat mag er zijn.
Het begin van Restaurant en bowlingcentrum 't Witte Hoes aan de Markeloseweg ligt eigenlijk in 1933. Er werd toen gestart als bescheiden café. De huidige eigenaren hebben de onderneming in de loop van de jaren steeds verder uitgebouwd tot een horecaonderneming met zo'n 1500 vierkante meter vloeroppervlak. In de kelder is een moderne bowlingbaan waar druk op gespeeld wordt en in het bos naast 't Witte Hoes is een spannend midgetgolfcircuit.
't Witte Hoes staat bekend om zijn gastvrijheid en flexibiliteit. In overleg met de klanten kan maatwerk geleverd worden. Er kan ook voor een nette prijs goed gegeten worden en op de ruime parkeerplaats kan iedereen zijn auto gemakkelijk kwijt. 't Witte Hoes ligt op een prachtige plek in de Rijssense bossen. In de directe nabijheid zijn wandelroutes en ook de populairste mountainbikeroute loopt vlak langs 't Witte Hoes.

WAARDEBON 't Witte Hoes

Tegen inlevering van deze bon is bij 't Witte Hoes een heerlijk waterijsje te verkrijgen.

Maximaal 4 waterijsjes per ingeleverde bon.
De bon is geldig in de maanden juni en juli van 2016

Afbeelding
Afbeelding