Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Burentoernooi Badminton Holten, Laren en Bathmen

Maandag 30 mei werd in de Holtense sporthal 't Mossink een zeer geslaagd badmintontoernooi gehouden. Badmintonspelers van verenigingen uit Bathmen, Laren en Holten sloten daarmee gezamenlijk het competitieseizoen af.

Vooraf werden willekeurige teams samengesteld die in een aantal ronden in wisselende samenstelling tegen elkaar speelden. Dat leverde niet alleen spannende strijd op maar ook veel gezelligheid en sfeer op de baan. Na afloop werd het winnende team in de prijzen gezet en gehuldigd: Martin Hoving (Bathmen), Martijn Lans (Laren), Gea Stam (Holten), Joke Orsel (Bathmen) en Marie Diepenbroek (Holten). Er werd al meteen voorgesteld om dit toernooi jaarlijks te herhalen. Niet alleen omdat de avond naar ieders wens verliep maar ook vanwege het belang van regionale samenwerking en uitwisseling. Met beide verenigingen onderhoudt BC Holten goede contacten.
Ook de komende tijd en in het zomerseizoen kan er badminton worden gespeeld in Holten. Zie voor de speelavonden www.bcholten.nl. Iedereen is welkom, er zijn rackets beschikbaar.