Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Mijn Makelaar Rijssen gaat verhuizen naar groter pand

RIJSSEN – "We groeien uit onze jas en daarom moesten we wel omzien naar een groter pand," zegt Wim Dekkers van Mijn Makelaar aan de Boomkamp in Rijssen. Donderdag 9 juni worden de verhuisdozen ingepakt aan de Boomkamp en wordt alles dezelfde dag nog weer uitgepakt in het nieuwe, ruimere pand aan de Ethaanstraat 1.

"Onze werkzaamheden in de makelaardij en de financiële dienstverlening zijn de afgelopen jaren verder toegenomen," legt Dekkers uit, "en dan moet je een keus maken. Maar voordat je een locatie verlaat, moet je wel weten wat je doet. Daar hebben we ook grondig marktonderzoek naar gedaan en daar is uitgekomen dat veruit het merendeel van de onroerend goedverkopers en kopers via het internet en mond-tot-mond reclame bij ons binnenkomen. Dat betekent dat we minder afhankelijk zijn van onze etalage met huizenfoto's. De tijd dat de mensen 's avonds met hun auto op de stoep voor ons pand reden om te kijken wie zijn huis in de verkoop deed, is voorbij," zegt registermakelaar/taxateur Dekkers.

"Als het gaat om naamsbekendheid van makelaars in Rijssen staan we nog altijd heel sterk in de top 3. Bovendien hebben wij als NVM-makelaar een sterke positie op Funda dat deel uitmaakt van de NVM. De website Funda en onze eigen website hebben de plaats van de etalage met foto's overgenomen. De woning kan op Funda veel beter gepresenteerd worden met o.a (hoogte)foto's , 360 graden foto's, 2D en 3D plattegronden en video. Kopers kunnen thuis op hun computer of iPad als het ware door het huis lopen en alles bekijken. Bovendien werkt het in het nieuwe pand een stuk gemakkelijker als je meer ruimte hebt, meer spreekkamers en buiten meer dan genoeg parkeerruimte voor bezoekers."

Mijn Makelaar werkt nauw samen met Mijn Hypotheek Jan Kamp. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten kan dus op één adres. Ook kunnen particulieren nog steeds bij ons terecht voor het invullen van hun belastingaangifte en toeslagen. "Na het overlijden van Jan Kamp is zijn belastingadviespraktijk voortgezet door zijn zoon Edwin Kamp. Belastingpraktijk Kamp wordt ook in ons nieuwe pand ondergebracht. Daarnaast komt ook Marcel Kool er bij. Hij is financieel planner en geeft hypotheekadviezen. Ook dat is voor ons een groeimarkt. Mensen willen toch heel graag persoonlijk advies van een hypotheekadviseur over hun financiële mogelijkheden in plaats van alles digitaal te moeten regelen. Dat kan bij ons onder het genot van een kop koffie, eventueel ook 's avonds."

Een uitbreiding van onze activiteiten op de nieuwe locatie is het verzorgen van bedrijfsadministraties voor ZZP'ers en MKB'ers. "Dat is de afdeling van Annemarie Spikker. De economie trekt aan en de kleinere ondernemers worden aldoor drukker, waardoor het op orde houden van de administratie soms in het gedrang komt. Maar groot of klein, iedereen moet zijn administratie goed in orde hebben en dat is het specialisme van Annemarie," zegt Dekkers.

Mijn Makelaar heeft in het nieuwe pand straks een zevenkoppig team aan het werk met daarin allerlei disciplines die nauw met elkaar in verbinding staan. "Taxaties, makelaardij, hypotheekadvies, belastingaangiften, financieel administratieve dienstverlening, bedrijfsadministraties; we hebben alles in huis," aldus Dekkers. Meer informatie op www.mijnmakelaar.nl