Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Actiedag zaterdag 18 juli voor zending en kerk locatie Westerkerk

RIJSSEN- Zaterdag 18 juli wordt onder auspiciƫn van de Hersteld Hervormde Gemeente in Rijssen een actiedag georganiseerd van 9.30 uur tot 13.30 uur rond de Westerkerk in Rijssen. De opbrengst van deze actiedag is bestemd voor de zending Hersteld Hervormde Kerk (HHK) en het onderhoudsfond van de Westerkerk aan de Haarstraat 95 in Rijssen.

Op de actiedag, waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is, vindt de verkoop plaats van fruit, eieren, boeken, bloemen, zelfgemaakte cadeauartikelen en dergelijke. Uw schoenen kunnen worden gepoetst, er is een grabbelton, de kinderen kunnen pony rijden, spijkerbroekhangen en natuurlijk ontbreekt het springkussen niet.
In de kerk wordt tijdens de actiedag een miniorgelconcert gegeven. Er is gelegenheid voor ontmoeting en gezelligheid, onder het genot van koffie/thee met gebak of een andere versnapering. Verder is er een patatkraam, waar ook frikadellen, hamburgers, broodjes gezond of zoute haringen genuttigd kunnen worden. Lekkernijen om de vingers bij af te likken. De organisatie ziet iedereen graag komen op de actiedag van 18 juli.

Dick Tukkers