Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Uitdagende autopuzzelrit voor zaterdagavond 11 juni

RIJSSEN – De Rijssense Motorclub (RMC) houdt zaterdagavond 11 juni weer een uitdagende autopuzzelrit in de omgeving van Rijssen en Holten. Deelnemers kunnen starten tussen 18.00 en 18.30 uur bij Restaurant en Bowlingcentrum 't Witte Hoes aan de Markeloseweg.

Er kan gestart worden in de A-klasse voor de ervaren rijders en de B-klasse voor minder ervaren rijders en beginners. De rit-uitzetters F. Averesch en J. Ligtenberg hebben weer alle registers opengetrokken om er een boeiende puzzelrit van te maken. Het uitzetters blijven zich steeds weer inspannen om voor zowel ervaren als beginnende rijders de ritten aantrekkelijk te maken. RMC-leden betalen 3 euro en niet-leden 6 euro. De kinderen kunnen stickers tellen en voor ieder kind is er na afloop een prijsje. Na afloop van de prijsuitreiking worden er onder de niet-prijswinnaars een aantal prijzen verloot.
De puzzelrit van 21 mei is in de A-klasse gewonnen door mevrouw Van der Horst (op de foto links). Tweede werd J. Hammink en derde J. Ligtenberg. De winnaar van de B-klasse was A. Schaly (op de foto rechts). Tweede werd B Nieuwenhuis en H. Nijveld eindigde op de derde plaats.
Wie lid wordt van de RMC betaalt 20 euro per jaar. Dat is voordelig omdat leden per rit 3 euro besparen. Bovendien mogen leden meepraten over het beleid van de vereniging, hebben gratis toegang tot de jaarlijkse feestavond en ontvangen ook gratis het clubblad.