Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

CIGO Spithoff viert vijf weken feest

NIJVERDAL - Jan en Petra Spithoff van CIGO runnen al vanaf 1996 diverse Tabak en Gemakswinkels. Vijf jaar geleden zijn ze gestart met een nieuwe opzet. Om dit heuglijke feit te vieren is het nu 5 weken feest bij CIGO. Op dit moment hebben Jan en Petra Spithoff vestigingen in Nijverdal, Rijssen en Vroomshoop.

Er is veel veranderd in de afgelopen jaren. De naam is 5 jaar geleden veranderd in Cigo Spithoff en voor Nijverdal ging dat gelijktijdig met de verhuizing van het Keizerserf naar het Dunantplein. In Rijssen zitten ze inmiddels 5 weken op de nieuwe locatie in het voormalig pand van D-Reizen in het overdekt winkelcentrum de Hoge Wal!
De reacties van de klanten zijn zeer positief , de winkel is een stuk overzichtelijker en je kunt in alle rust winkelen. Om het 5-jarig bestaan als Cigo te vieren hebben ze 5 weken feest! Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant. Als de klant met 5 acties meedoet krijgen ze een stempel en ontvangen tegen inlevering van de kaart een cadeau. Ook de kopende klanten met een klantenkaart ontvangen in de vierde actieweek gratis 100 spaarpunten extra op hun pasje! Bij inlevering van de volle spaarkaarten maak je naast het cadeautje ook nog kans op een van de vele prijzen die er worden verloot. Blijf op de hoogte van het jubileumfeestje! Volg CIGO Spithoff ook via facebook.