Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

SGP-jongeren Rijssen overhandigen duurzaamheidsvisie

RIJSSEN - Na de gemeenteraadsvergadering van donderdagavond 2 mei heeft André Scheppink, fractievoorzitter SGP Rijssen-Holten, de duurzaamheidsvisie van de Rijssense SGP-jongeren ontvangen uit de handen van voorzitter Rick van Dijke. Deze overhandiging vond plaats in de raadszaal en markeert het einde van een periode van vijf maanden.

Vanaf januari heeft SGPJ Rijssen zich namelijk beziggehouden met het thema duurzaamheid. Zo schreven ze verschillende artikelen op hun website, stond een editie van hun ledenmagazine in het teken van duurzaamheid, hielden ze een enquête onder hun leden en organiseerden ze een thema-avond.
Dit alles heeft geleid tot een duurzaamheidsvisie die nu dus is uitgereikt aan de SGP-fractie in Rijssen-Holten. Voorzitter Rick van Dijke is blij met de overhandiging: "Het is mooi dat we op deze manier onze ideeën en voorstellen kunnen aankaarten bij de 'echte' politiek en op die manier 'direct' invloed kunnen hebben. Er is nooit garantie dat ze doorgang vinden, maar je merkt zeker dat er serieus mee omgegaan wordt!"
In de komende twee maanden zullen de jongeren zich bezighouden met het volgende thema: Media & Cultuur.