Ford Motorcraft Welcome Check voor kopers van een gebruikte Ford

Dit is een interessante manier voor nieuwe Ford-rijders om kennis te maken met de Ford dealer 'in de buurt'. Het betreft een uitgebreide check op 18 punten voor slechts € 39,-. U heeft na de check een overzicht van de technische staat van uw Ford en een onderhouds- en reparatie advies.

De modellen van Ford zijn een lang leven beschoren en kennen vaak meerdere opeenvolgende eigenaren. Net zoals bij nieuwe Ford's komt het ook bij gebruikte auto's regelmatig voor dat de nieuwe eigenaar voor het eerst heeft gekozen voor Ford en daardoor nog geen klantrelatie is van de Ford dealer in zijn of haar regio.
Daar heeft Ford iets op gevonden! Nieuwe Ford-rijders zijn, ongeacht waar ze hun Ford gekocht hebben, van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Ford dealer. Niet alleen om kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers, maar ook om het aangename te combineren met een conditiecheck van hun recent aangeschafte Ford. De leeftijd of de kilometerstand van de auto maakt daarbij niet uit, elke Ford is welkom.

Ford Motorcraft Welcome Check

Tijdens de Ford Motorcraft Welcome Check controleert de Ford monteur sowieso: het lopen van de motor, de verlichting, de remmen, het onderstel, de ruitenwissers, de banden, het interieur, de elektrische bedrading en eventuele schade aan de carrosserie.

Als u een Welcome Check wilt laten doen aan uw Ford, stuurt u dan een bericht naar klantencontact@noordegraaf.com. Noemt u graag ook een datum en tijdstip naar uw keuze, dan krijgt u een antwoord van ons of dit lukt. U kunt terecht bij Auto Fischer Rijssen.