Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

De Uitkijk is gastvrij, sfeerrijk en volop genieten

HELLENDOORN - Bijna een eeuw oud, maar bij de tijd en sfeervol midden in het groen. Hotel de Uitkijk staat nu bijna een jaar onder voortvarende leiding van Lars en Helen Kijftenbelt. Aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug maken zij het hun gasten helemaal naar de zin. De Uitkijk beschikt over mooie hotelkamers, een heerlijk restaurant en functionele vergaderzalen. De Uitkijk is ook een stijlvolle trouwlocatie, er zijn gezellige terrassen en een ruim parkeerterrein.

Sinds de overname door Lars en Helen Kijftenbelt is er veel veranderd qua inrichting en concept. Het interieur is grotendeels vernieuwd en veranderd in een modern-landelijke stijl, waarbij de natuur als het ware van buiten naar binnen is gehaald door natuurlijke materialen en frisse groen-grijze tinten.

Op het terras is het volop genieten. De sfeer buiten en binnen is ongedwongen. Het hondenlosloopbos achter het landgoed is zeer populair bij hondenliefhebbers. Na een lange wandeling strijken ze met hun hond graag neer op het terras. Wandelaars die het Pieterpad lopen laten zich een maaltijdsalade goed smaken en mountainbikers genieten van een kop koffie met appelgebak. De hartelijke gastvrijheid en goede service vallen direct op.

De Uitkijk is ideaal om het nuttige met het aangename te combineren. Menig bedrijf of organisatie weet de Uitkijk te vinden voor een vergadering of meerdaagse conferentie. Het hotel beschikt over goed uitgeruste vergaderzalen met airconditioning, veel daglicht en een eigen terras. De schitterende bossen en heidevelden van de Sallandse heuvelrug bieden volop mogelijkheden voor activiteiten als wandelen, MTB-tochten, GPS-tochten of kanoën op de Regge. En na een dag vergaderen gaat de barbecue aan op het terras voor een ongedwongen diner.

Afbeelding