wolves
wolves

Ondernemers doen enthousiast mee

Rijssense ondernemers zijn enthousiast over 'Rijssen let op de kleintjes' en dragen graag hun steentje bij. Zo sponsort een groot aantal bedrijven de ruim dertig springkussen. Ook hebben ze ook hun eigen 'Rijssen let op de kleintjes' acties.

Automobielbedrijf Beltman Rijssen aan de Jutestraat is één van de ondernemers die actief aan het evenement meedoet. ,,Als er wat georganiseerd wordt door de HABI of door de Hoge Wal, zijn wij er bij. We maken een praatje met de mensen en laten graag zien wat we op autogebied te bieden hebben. Zo sponsoren we bijvoorbeeld modeshows, activiteiten rondom Kerst en nu ook 'Rijssen let op de kleintjes'," vertelt Marcel Hazewinkel. In de showroom aan de Jutestraat hebben ze nu een mooie private lease-actie lopen voor de Kia Picanto. ,,Met deze actie rijd je al vanaf 189 euro per maand in een nieuwe auto." Ook voor Nissan-liefhebbers hebben ze op dit moment diverse kortingsacties. Volgens Marcel reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de showroom.

Stoer springkussen
Ook Wolves Opel Garage is actief betrokken bij 'Rijssen let op de kleintjes'. Zij hebben een eigen springkussen in het centrum van Rijssen staan. Jurgen Hartgerink: ,,Het is een heel mooi en stoer springkussen. Vooral jongens zullen deze gaaf vinden, het is namelijk in de vorm van een grote shovel." Wolves doet graag mee, want 'we doen graag iets voor Rijssen en zeker voor de kleintjes'.

Cupcakes bakken
Bij Budget Select Keukens organiseren ze in de showroom aan de Nijverheidsstraat diverse leuke kinderactiviteiten. Bijvoorbeeld cupcakes bakken. ,,We letten zelf ook graag op de kleintjes om budgettair gezien een mooie invulling te geven aan de keukenwensen van onze klanten," legt Herman van de Noort uit. Ook geven ze waardebonnen voor gratis ijs weg, in te leveren bij de diverse ijsverkooppunten in het centrum, staat er voor klanten een goedgevulde goodiebag klaar en krijg je bij aankoop van een keuken een combimagnetron en messenblok cadeau. En of dat al niet genoeg is, is er een mooie actie van ETNA, het Nederlandse merk van keukenapparatuur: bij aanschaf van vijf apparaten, krijg je vijf jaar lang garantie en krijgen kinderen een mini-speelkeuken cadeau. En onder alle bezoekers die zaterdag 25 juni in de showroom langskomen, wordt ook nog een leuke ETNA mini-speelkeuken verloot.

Gratis ijsje en pannenkoeken
Alle ondernemers in Rijssen geven 25 juni waardebonnen weg voor een gratis ijsje of pannenkoek. Weer of geen weer, een ijsje of verse pannenkoek smaakt altijd! Over ijssmaken gesproken: er valt genoeg te kiezen. Natuurlijk kun je smullen van vanille, banaan of pistache. Maar er zijn zoveel meer smaken. Bij Patisserie Van Otten hebben ze deze zomer bijvoorbeeld ijs van pure chocolade uit Equador. Volgens eigenaar Eric van Otten is dit een echt bijzondere smaak. Nieuw in hun assortiment is ook de twee sterren witte chocolade ijs en likeur 43. ,,Griekse yoghurt ijs en de variant met granaatappel zijn ook hardlopers," weet Eric te vertellen. ,,Dat geldt tevens voor het Radler-ijs en de witte chocolade ijs. Daar krijgen mensen geen genoeg van." Ook bij Atelier Bonvanie kun je uit heel veel lekkere en bijzondere smaken kiezen. Hier scheppen ze zo'n veertig soorten ijs. Zowel bij Patisserie Van Otten als Atelier Bonvanie is het ijs zelfgemaakt van verse ingrediënten. Geen smaak-, kleur- , en geurstoffen. Maar puur natuur. Dat smaakt naar meer!

Deze waardebon is in te leveren bij de volgende ijsverkooppunten: Van Otten Patisserie, Bonvanie en lunchroom 't Schild. Bij Meneer Broodjes & Zo krijg je een gratis softijsje. Pannenkoekliefhebbers kunnen de waardebon inleveren bij Mainstreet Cadeau voor een heerlijke pannenkoek.

Kortom, ondernemers doen enthousiast mee aan 'Rijssen let op de kleintjes'. Genoeg reden om even bij ze langs te gaan zaterdag 25 juni.

Marcel beltman
van otten
Budget select keukens