Koopzaterdag Rijssen let op de kleintjes

RIJSSEN – Zaterdag 25 juni wordt een mooie dag in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er speciaal aandacht voor de kinderen en zijn de winkels open tot 21.00 uur. Door het hele centrum zijn er volop activiteiten voor de kinderen zoals springkussens, survivalbanen tot 66 meter(!), een lasergame-arena, gratis ijsjes (uiteraard alleen voor de kinderen), een klimtoren en nog heel veel meer.

In het centrum staan verschillende leuke kraampjes waar genoten kan worden van onder andere ouderwetse snoep, stroopwafels, suikerspin en overheerlijke pannenkoeken. Uiteraard zijn er nog enkele verrassingen meer, maar die blijven nog even geheim. Naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eersteklas aanbiedingen voor een 'klein' prijsje. Meer informatie daarover op de Facebookpagina 'WinkeleninRijssen' en de website www.winkeleninrijssen.nl
De ondernemers in het centrum geven gratis ijsjes en pannenkoeken weg! Bij de deelnemende winkels zijn tegoedbonnen verkrijgbaar waarmee een gratis ijsje of pannenkoek afgehaald kan worden. Bij wie? Dat staat achterop de tegoedbon.
De springkussens staan door het hele centrum van Rijssen. Ook op het Europaplein en het Hoge Walplein is volop vertier.
Om iedereen extra lang de tijd te geven om te kunnen genieten is er deze dag een extra koopavond. De winkels zijn open tot 21.00 uur. Een gezellige dag voor jong en oud! Wie met de auto naar Rijssen komt kan gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in of vlak bij het centrum.