Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Groep vier van Wilhelminaschool verrast de buren

RIJSSEN- De leerlingen van groep 4 van de Wilhelminaschool verrasten hun buren aan de Bevervoorde maandagmiddag met een High Tea op het plein voor de school.

Reden voor het feestje met de buren was dat het leidinggevende personeel in het bezit is van muntjes die aan de leerlingen zowel binnen de school als op de speelplaats worden uitgereikt aan de kinderen die een goede daad doen of zich heel hulpvaardig opstellen tijdens hun schooltijd.
Iedere leidinggevende van de school heeft de munten in bezit. De munten worden door iedere klas apart in een buis verzameld. Heeft een klas de buis vol gemaakt, dan mogen de kinderen van die klas gezamenlijk een wens doen voor de besteding van de munten. De leerlingen van groep 4 van de basisschool Wilhelmina hadden als wens om de opgespaarde muntjes te bestemmen voor een feestje met de buren van de Bevervoorde.
Deze geste werd door de buren natuurlijk zeer op prijs gesteld en ze waren dan ook in groten getale aanwezig. Er werd door de kinderen en de buren ruim gebruik gemaakt van koffie, thee en limonade. Ook de vele lekkernijen, gebakken door de kinderen zelf, of van huis meegebracht, liet iedereen zich goed smaken. Een gezellige middag voor de kinderen en de buren die zeker voor herhaling vatbaar is.