Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

R.M.C.-zomerpuzzelrit dé uitdaging van het seizoen

RIJSSEN – Dé uitdaging van het RMC-puzzelritseizoen wordt zaterdag 25 juni verreden vanaf 18.00 bij restaurant en bowlingcentrum 't Witte Hoes aan de Markeloseweg in Rijssen. Deze eerste zomerpuzzelrit wordt uitgezet door W. ter Maat een van de meest ervaren rit-uitzetters van de Rijssense Motor Club (RMC).

Ter Maat staat bekend om zijn mooie ritten. Ieder jaar weer verbaast hij ervaren en beginnende puzzelritrijders met nieuwe ideeën en originele vondsten en geintjes. Er kan gestart worden tussen 18:00 - 18:30 uur bij 't Witte Hoes in twee klassen. De A-klasse voor de ervaren puzzelritrijders en de B-klasse voor de puzzelritrijders met minder ervaring. Kosten 3 euro voor leden en 6 euro voor niet-leden. Voor ieder kind is er een prijsje voor het tellen van de stickers.
De puzzelrit van 11 juni is in de A-klasse gewonnen door W. ter Maat (links op de foto), de tweede prijs ging naar E. van den Belt en op de derde plaats eindigde B. van der Horst. In de B-klasse was J. Nijveld (rechts op de foto) de winnaar, op nummer twee eindigde J. van de Gronden en als derde M. de Jong.