Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Hellendoorn Rally heet voortaan Eurol Hellendoorn Rally

NIJVERDAL – De nieuwe hoofdsponsor en naamgever van de Hellendoorn Rally is smeermiddelenproducent Eurol. Hij neemt het stokje over van Unica Schutte ICT, die de afgelopen jacht jaar lang de naam aan het evenement verbonden heeft.

Bestuurslid Fons Wolfkamp van de Hellendoorn Rally deelde mee dat Eurol weliswaar de nieuwe titelsponsor is, maar dat Unica Schutte ICT als topsponsor aan het evenement verbonden blijft. Volgens Wolfkamp is hier sprake van een win-winsituatie.
Euroldirecteur Martijn Pfeiffer is blij dat de samenwerking met de Hellendoorn Rally geïntensiveerd wordt. Eurol is al topsponsor al vele jaren bij de rally betrokken. De proeven vinden praktisch in de Eurol-achtertuin plaats en trekken vele duizenden fans. Ook de regio profiteert daarvan. Eurol wil met deze verbintenis als hoofdsponsor de Nederlandse rally een extra impuls geven.
De Eurol Hellendoorn Rally is met 100.000 bezoekers het grootste rally-evenement van Nederland. De editie 2016 wordt vrijdag 16 en zaterdag 17 september verreden. De start en finish zijn in het centrum van Hellendoorn. De regroup en service vindt in Nijverdal plaats. Meer informatie op de website www.eurolhellendoornrally.com